TOKO KIMARA

TOKO KIMARA Heerlijke Indonesische en Filipijnse maaltijden.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 709 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Kimara. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 19:47 Eerlijke, snelle bezorging met leuke bezorgers. Erg goed eten, grote porties en ontzettend goed van smaak
3 mei 2022 om 22:29 Super lekker!
29 apr 2022 om 9:08 Lekker van smaak, alleen kregen we de roti in een rol, normaal in een bak. En ik mistte het ei en ook de Surinaamse sambal erbij.
15 apr 2022 om 22:11 Ruime porties, vers en smaakvol. Nette en snelle levering.
14 apr 2022 om 20:35 Ik had kippendij besteld maar kreeg kipfilet. Het was droog. En ook het rundvlees was droog.
6 apr 2022 om 19:34 Omdat wij in lopik wonen vind ik het sowieso al fantastisch dat het thuis bezorgd word. Altijd nog warm en supersmakelijk
5 apr 2022 om 20:19 1e x saotosoep besteld. Normaal bestellen we altijd bij Dani’s corner en dan krijgen we het soms niet op, maar helaas hadden ze die niet dus dachten we:we proberen het hier maar eens maar het is prijzig voor wat je krijgt. En zat ook geen rijst bij!
4 apr 2022 om 23:24 Het eten was lekker bezorging duurde heel lang voor een maandag
4 apr 2022 om 21:51 Op het laatste moment even wat eten bestellen. Het was een verrassing! Goed en vers eten voor een zeer nette prijs. Bezorging was snel ondanks het waardeloze weer. Excuses dat ik geen contanten had voor een fooi.
3 apr 2022 om 22:51 Eten was niet erg lekker. Verder was de bestelling niet compleet en werd veel later bezorgt. Heel jammer maar voor ons geen 2e keer.
3 apr 2022 om 14:51 Heerlijke maaltijd laten bezorgen. Topkwaliteit!
3 apr 2022 om 10:41 Heerlijk, 30 minuten later dan besteld