TOKO KIMARA

TOKO KIMARA Heerlijke Indonesische en Filipijnse maaltijden.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Kimara. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 7:52 Was bij bestellen al bekend dat het druk was, maar desondanks werd er toch gebeld met excuses dat het zo lang duurde. Echte klantvriendelijkheid. Het eten was weer heerlijk, goed warm nog en grote porties.
7 aug 2022 om 19:34 Op tijd en warm bezorgd. Bezorger zag er vies uit, zijn kleding vol vlekken, onsmakelijk. De mihoen was oud en droog. Gambas bleken gefrituurd te zijn dit was niet vermeld. Sauto soep erg flauw. Zonde van het geld, bijna 40 euro kwijt.
2 aug 2022 om 21:32 Super lekker en warm.
2 aug 2022 om 13:25 Heerlijke roti en snel bezorgd
20 jul 2022 om 21:04 Ordered from here due to the good reviews. Delivery was fast enough but the food was horrible. Probably the worst Mihoen I've ever had. The beef tasted I'm surprised they have so many good reviews but my experience was certainly not good.
6 jul 2022 om 21:07 Altijd perfect eten van kimara!
3 jul 2022 om 21:15 Bezorging was op tijd, maar ik vond het eten niet zo lekker. Ik miste de echte roti brood.
28 jun 2022 om 22:06 1e keer besteld hier geweldig top roti niet pittig en zeer smaakvol! Ook dr kiphaasjes zijn een aanrader bezorger kwam op aangevraagde tijd helemaal top!
14 jun 2022 om 13:41 het eten was lekker alleen de rotiplaat was een rap geen echte rotiplaat dat was jammer
8 jun 2022 om 19:04 Top!
5 jun 2022 om 21:23 Omdat het druk was en de aangeven bezorgtijd iets later zou worden, werd daar keurig over gebeld.